«Ο Μίμης και η Άννα» είναι ένας πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός των εκπαιδευτηρίων Παυλοπούλου, ένας χώρος πλημμυρισμένος με αγάπη, φροντίδα κι ενδιαφέρον για το ΠΑΙΔΙ.

Λειτουργεί σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις κατάλληλα διαμορφωμένες για παιδιά και βρέφη.

Σεβόμενο το ρυθμό και την ατομικότητα κάθε νηπίου, στόχος του σταθμού είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη, καθώς και η πνευματική, συναισθηματική και γλωσσική τους καλλιέργεια.

Το ωράριο λειτουργίας του είναι από τις 7.00 π.μ. έως και τις 4.30 μ.μ. Διαθέτει παιχνιδότοπο σκεπαστό και ανοιχτό αύλειο χώρο καθώς και  άνετες και φωτεινές αίθουσες. Ολιγομελή τμήματα με βάση την ηλικία και την ωριμότητά τους. Παρέχει πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα από έμπειρο προσωπικό που στοχεύει στην ενίσχυση του αναδυόμενου γραμματισμού και στην ανάπτυξη των προδρομικών μαθηματικών ικανοτήτων των παιδιών.Βασισμένο σε σύχγρονες παιδαγωγικές μεθόδους υποστηρίζει σθεναρά την σχολική μελλοντική ετοιμότητα των μικρών του «μαθητών».

Καθημερινή γραπτή ενημέρωση των γονιών για το παιδί τους. Πλήρης υγιεινή διατροφή, μεσημεριανή ανάπαυση, ιατρική παρακολούθηση.

Άλλες δραστηριότητες: κολύμβηση, ju-jitsu (αυτοάμυνα), ρυθμική, Zumba, φυσικά ομαδικά παιχνίδια, μουσικοκινητική αγωγή .

Ασφαλή μεταφορά με σχολικά λεωφορεία, ασφαλιστική κάλυψη, συμβάσεις με τράπεζες και οργανισμούς, πρόγραμμα ΕΣΠΑ