«Η Λόλα» είναι ένας νέος πρότυπος βρεφικός σταθμός των Εκπαιδευτηρίων Παυλοπούλου, ένας χώρος πλημμυρισμένος με αγάπη, φροντίδα κι ενδιαφέρον για το ΠΑΙΔΙ.
Το ωράριο λειτουργίας του είναι από τις 7:00 π.μ. έως και τις 4:00 μ.μ.

Λειτουργεί σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με πολυτελείς προδιαγραφές κατάλληλα διαμορφωμένες για την ποιοτική, άνετη και ασφαλή φοίτηση των βρεφών. Ευρύχωρες φωτεινές αίθουσες, μεγάλοι προαύλιοι χώροι και παιδότοποι με πληθώρα παιχνιδιών, αλλά και μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα παιχνιδιού, αίθουσες πολλαπλών δραστηριοτήτων με σύγχρονο εξοπλισμό, εγγυώνται την ευχάριστη εισαγωγή και την οργανωμένη ένταξη των παιδιών στον κόσμο της σχολικής ζωής.

Διαθέτει παιχνιδότοπο σκεπαστό και ανοιχτό αύλειο χώρο. Ολιγομελή τμήματα με βάση την ηλικία και την ωριμότητά τους. Παρέχει πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την κατάκτηση των κατάλληλων γνωστικών δεξιοτήτων με τη βοήθεια πλούσιου εποπτικού υλικού.

Τα βρέφη απασχολούνται με παιδικά τραγούδια, παιχνίδια, τσαλάκωμα χαρτιών, εικόνες ζώων, λουλουδιών, αντικειμένων , μουσικοκινητική αγωγή, παραμύθι, κουκλοθέατρο κ.λπ. Παράλληλα αποκτούν ομαδικό πνεύμα και το κυριότερο πλουτίζουν το λεξιλόγιό τους.

Στόχος μας είναι η αρμονική και ολόπλευρη σωματική, πνευματική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού, μέσα σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον.

Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας προσεγγίζει με ευαισθησία και σαν δεύτερη οικογένεια περιβάλλει με ιδιαίτερη φροντίδα τα βρέφη, που μαθαίνουν να αντιλαμβάνονται το σχολείο τους σαν προέκταση της οικογενειακής τους ζωής.

Καθημερινή γραπτή ενημέρωση των γονιών για το παιδί τους. Παρέχεται πλήρης υγιεινή διατροφή, μεσημεριανή ανάπαυση, ιατρική παρακολούθηση.

Άλλες δραστηριότητες:  φυσικά ομαδικά παιχνίδια.Ασφαλής μεταφορά με σχολικά λεωφορεία, ασφαλιστική κάλυψη, συμβάσεις με τράπεζες και οργανισμούς, πρόγραμμα ΕΣΠΑ.