Το νηπιαγωγείο «Αγ. Γεώργιος» των εκπαιδευτηρίων Παυλοπούλου σας προσκαλεί σε έναν χώρο αληθινό παράδεισο της γνώσης και του παιχνιδιού.

Τα παιδιά ασχολούνται με κατασκευές με διάφορα υλικά, παρακολουθούν κουκλοθέατρο και  μαθαίνουν μουσική προπαιδεία, τραγούδι, ρομποτική ζωγραφική, ρυθμική, Zumba, κολύμβηση, ju-jitsu (Αυτοάμυνα) και φυσικά ομαδικά παιχνίδια.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει εισαγωγή των νηπίων ,μέσω της ομαδοσυνεργατικής μεθόδου, στην πρώτη γραφή και στις προμαθηματικές έννοιες, καθώς επίσης δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επεξεργασία και καλλιέργεια του προφορικού λόγου με στόχο την προετοιμασία των παιδιών για την Ά δημοτικού. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Επίσης, διδάσκονται την αγγλική γλώσσα χωρισμένα σε ολιγομελή τμήματα. Στο νηπιαγωγείο τα παιδιά διδάσκονται ακόμα και τις Νέες Τεχνολογίες μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Technokids, μία συλλογή από τεχνολογικά projects (εργασίες)που επιτρέπουν στα παιδιά να ανακαλύπτουν, να δημιουργούν, να πειραματίζονται με προγράμματα βασισμένα στη σύγχρονη τεχνολογία.Η εκπαιδευτική ύλη του προγράμματος Technokidsείναι αναγνωρισμένη από τη Microsoft Inc.

Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μουσεία και πάρκα ευαισθητοποιούν τη συνείδησή τους. Παρέχεται πλήρης διατροφή, καθημερινή γραπτή ενημέρωση των γονιών για το παιδί τους, καθώς και μεταφορά των παιδιών με σχολικά λεωφορεία.