ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί μας γονείς,

Με αφορμή την έναρξη  της ιδιαίτερης φετινής σχολικής  χρονιάς, ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και καλή πρόοδο στα παιδιά μας. Για να ευοδωθούν οι προσπάθειες τόσο οι δικές σας όσο και του σχολείου θα θέλαμε  τη συμπαράσταση κα τη συνεργασία σας με στόχο την παροχή ποιοτικής  εκπαίδευσης, ολοκληρωμένης αγωγής και την προστασία όλων μας.

Γι’ αυτόν τον λόγο θα θέλαμε με την έναρξη του σχολικού έτους να επισημάνουμε τα σημεία αιχμής που, αν δεν προσεχθούν κατάλληλα, θα δημιουργήσουν σε όλους μας προβλήματα.

Τα σημεία αυτά είναι :

  1. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ, όλα τα παιδιά πρέπει να φορούν μάσκα τόσο στο σχολικό λεωφορείο όσο και στον χώρο του σχολείου.
  2. Αν το παιδί σας χρησιμοποιεί σχολικό λεωφορείο φροντίστε να είναι έγκαιρα έτοιμο, για να μην καθυστερεί το σχολικό περιμένοντάς το (καταλαβαίνετε πως 2-3  λεπτά καθυστέρησης  σε κάθε σπίτι είναι αρκετά για να φτάσει το σχολικό 20 λεπτά αργότερα  στο σχολείο ).
  3. Το σχολείο ανοίγει καθημερινά στις 7:30 π.μ. Ο παιδικός σταθμός από τις 7:00 π.μ.  Τα  παιδιά  που  έρχονται  χωρίς σχολικά λεωφορεία πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα στο  σχολείο έτσι ώστε να μη γίνεται  διακοπή του μαθήματος με την αργοπορημένη είσοδό τους στην τάξη. Οι γονείς πρέπει να αφήνουν τα παιδιά στην είσοδο του σχολείου, καθώς απαγορεύεται να εισέρχονται σε αυτό χωρίς ραντεβού.
  4. Σε περίπτωση που απουσιάζει ένα παιδί τα μαθήματα δε θα στέλνονται στο σπίτι. Θα ενημερώνεστε από την πλατφόρμα του σχολείου μας ( edu4schools) τόσο για τα μαθήματα που διδάχθηκαν όσο και για τις ανακοινώσεις μας. Επίσης, σας επισημαίνουμε ότι πρέπει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.pavlopoulos-school.gr , για να εγγραφείτε στο Newsletter μας, έτσι ώστε να ενημερώνεστε μέσω email για τα νέα μας.
  5. Σας παρακαλούμε να ελέγχετε καθημερινά τις τσάντες των παιδιών για να έχουν τα κατάλληλα βιβλία και τετράδια καθώς και την κασετίνα τους, τα προσωπικά τους αντικείμενα. Επίσης, να φροντίζετε να υπάρχουν καθημερινά στην τσάντα τους χαρτομάντιλα, αντισηπτικό, μία δεύτερη μάσκα και παγουρίνο.

 

  1. Αν το παιδί σας έχει γιορτή ή γενέθλια μπορεί, αν θέλετε, να κεράσει  τους συμμαθητές  του  γλυκά συσκευασμένα και όχι τούρτα, χυμούς, πατατάκια ή διάφορα δωράκια. Ζητάμε την κατανόηση  και τη συνεργασία σας , για να αποφεύγουμε   τη διακοπή του  μαθήματος και την αναστάτωση που προκαλείται στην τάξη .
  2. Επίσης, λόγω του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, αποφασίστηκε από τη διεύθυνση να μη διανέμονται προσκλήσεις γενεθλίων , καθώς επάνω αναγράφονται προσωπικά στοιχεία ( π.χ.: όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο) και πολλές φορές τα παιδιά τις χάνουν και καταλήγουν σε τσάντες άλλων παιδιών , πεταμένες στην αυλή ή στο σχολικό , πράγμα που απαγορεύεται.

 

  1. Τέλος, παρακαλούνται  οι γονείς που παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από το σχολείο να έρχονται μόνο τις παρακάτω ώρες :
  • 13:30 – 14: 15
  • 15:30 – 16 :15

Τις υπόλοιπες μεσημεριανές ώρες η πόρτα του σχολείου θα παραμένει κλειστή για να μη διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία του προγράμματος.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.pavlopoulos-schools.gr