Ανακοίνωση Technokids

Αγαπητοί Γονείς,

Από την φετινή χρονιά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινάμε συνεργασία με τα Technokids, ένα διεθνή οργανισμό, που διδάσκει σε παιδιά σχολικής ηλικίας την σωστή χρήση των Νέων Τεχνολογιών με την πρωτοποριακή μέθοδο του Project based Learning. Η εκπαιδευτική ύλη είναι αναγνωρισμένη από την Microsoft και διδάσκεται με επιτυχία σε 32 χώρες σε περισσότερα από 5000 σχολεία.

Μέσα από αυτό το σύστημα τα παιδιά ανακαλύπτουν, δημιουργούν, πειραματίζονται με προγράμματα και δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία τους.   Για την υλοποίησή τους χρησιμοποιούν κυρίως τις εφαρμογές Microsoft Office. Οι μαθητές θα διδαχθούν δύο θεματικές ενότητες κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Κάθε μαθητής αποκτά το «Student kit» των Technokids που περιλαμβάνει:

  • Δύο Τετράδια Εργασιών (workbooks),
  • Δίπλωμα Παρακολούθησης Επιπέδου Technokids
  • Έντυπο Αξιολόγησης δεξιοτήτων μαθητή (Report card)
  • Τα ηλεκτρονικά αρχεία των ενοτήτων προς επεξεργασία (εγκαθίστανται στους υπολογιστές στο εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου)

H συμμετοχή στο πρόγραμμα των Technokids για τους μαθητές μας θα πραγματοποιηθεί με χορηγία του Σχολείου και οι γονείς θα καλύψουν μόνο το κόστος του «Student kit» ( Πακέτο Μαθητή ) το οποίο είναι 25€.

Επιλέγοντας το πρόγραμμα Technokids  παρέχουμε στους μαθητές μας ποιοτική και ουσιαστική εκπαίδευση στο μάθημα της πληροφορικής από πολύ μικρή ηλικία με άμεσα αποτελέσματα. Οι μαθητές μας θα μάθουν να διαχειρίζονται με άνεση εφαρμογές Ms Office, θα μάθουν να χειρίζονται άριστα το ποντίκι και να πληκτρολογούν, θα αποκτήσουν βασικές δεξιότητες επεξεργασίας κειμένου, θα εισάγουν εικόνες και στο τέλος θα εκδώσουν τα δικά τους βιβλία!

 

Με εκτίμηση
Από τη Διεύθυνση του σχολείου